Про підписані і непідписані угоди

23 січня 2012, 09:55
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
3727

Засоби масової інформації розказують про документи, підписані сьогодні.

Часом неточно. Для ясності поясню, що я підписав, а чого не підписував від імені "Громадянськоі позиції".

Перше. Підписав Меморандум солідарності з громадськими організаціями - підприємцями, афганцями, чорнобильцями та іншими - про спільні дії по зміцненню демократії та громадянського суспільства. З цими організаціями ми вже співпрацюємо разом, зокрема в Донецьку, Черкасах, Львові...

Підписав цей Меморандум як голова громадської організації, а не партіі, яка має ту ж назву ГП, бо йдеться про співпрацю саме громадських організацій.

До єднання опозиційних партій цей документ не має жодного відношення, хоча ряд ЗМІ помилково трактують Меморандум саме як об'єднання опозиції, з посиланням на прес-службу УСДП, яку очолює Королевська. Так от, це неправда, просто до відома.

Друге. Не підписував сьогодні угоду опозиційних партій, оголошену зі сцени біля Святоі Софіі.

Причина? Тексту не бачив, нам його організатори акції не надали ні завчасно, ні безпосередньо на мітингу.

Прямо запитав Турчинова: Саша, покажи документ, щоб я міг прийняти рішення щодо підписання? Відповідь: а ти підписуй, як інші, не читаючи. Такого не було і не буде - ніколи! Бо наша партія не грається у піар, натомість знає, що таке відповідальність. Якщо ставимо підпис - то маємо виконувати, інакше навіщо усе це, для телекамери, щоб зірвати оваціі людей, а потім все залишиться без змін?!

Тож тепер ми уважно вивчимо уже підписаний іншими опозиційними партіями документ - і приймемо відповідальне рішення, про яке повідомимо через ЗМІ.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.