Відкритий лист народному депутату Ігорю Шкірі

23 січня 2012, 20:25
Власник сторінки
громадянин
0
3491

Майже спростування...

Пане Шкіря,

Сталось так, що активісти "Спільної Справи" виявили один з чисельних фактів вашої "благодійної діяльності" у місті Дзержинську Донецької області, який полягав у тому, що співробітники міськвиконкому разом з вашими помічниками роздавали чорнобильцям продуктові набори. Оскільки межі вашої "благодійної допомоги" дивним чином збігаються з межами вашого майбутнього округу - ми будемо й надалі вважати, що ваша щедрість обумовлена виключно бажанням отримати в такий спосіб підтримку виборців, а відтак є непрямим підкупом.
Особливий цинізм цього випадку полягає  в тому, що саме Віктор Янукович та Партія регіонів, до якої ви належите, відмовились виконувати соціальні зобов'язання перед "чорнобильцями" та іншими пільговиками.  
Тому ми будемо й надалі виконувати свою місію по протидії порушенням виборчого законодавства та спотворенню волевиявлення. До вашого округу ми будемо застосовувати особливу пильність.
Переконані, це допоможе і вам і іншим "меценатам" зрозуміти, що вибори мають бути конкурсом програм, а не змаганням з роздачі продуктових наборів та квитків до цирку.

Олександр Данилюк та Громадянський рух "Спільна Справа"
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.