Батько головного митника вбого підкуповує виборців (ФОТО)

27 січня 2012, 18:13
Власник сторінки
громадянин
0
1833

Активістами громадянського рух «Спільна Справа» встановлено черговий факт підкупу виборців майбутнім кандидатом-мажоритарником.

Активістами громадянського рух «Спільна Справа» встановлено черговий факт підкупу виборців майбутнім кандидатом-мажоритарником.

Так, нещодавно у м.Могилеві-Подільському Вінницької області до осель громадян почали приходити особи, які представлялись волонтерами народного депутата від Партії регіонів Григорія Калетніка.

Якщо цим волонтерам двері відкривали діти, вони просили покликати дорослих, а вже тим пояснювали, що прийшли за дорученням народного депутата Калетніка і роздають дитячі подарунки. При цьому самі подарунки вручалися дорослим.

Подарунковий набір від нардепа Калетніка не відзначався традиційними, у таких випадках, продуктовими принадами і складався з двох примірників газети «Мій Університет» за грудень 2011 р., які вихваляли цього ж нардепа (газета є виданням Вінницького національного аграрного університету, в якому Калетнік, всупереч чинному законодавству, обіймає посаду ректора, тобто є депутатом-сумісником), білого тонкого шарфа з написом «НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ  КАЛЕТНІК», календаря із портретом Калетніка, а також кількох цукерок без зазначення дати виготовлення та терміну придатності, але із зазначенням виробника російською мовою: «АО «ПО»КОНТИ» г.Донецк, бульвар Шевченка, 6/б».

На запитання окремих громадян, хто забезпечив цих волонтерів такими «дитячими» подарунками і хто взагалі надав списки та адреси родин, в яких є діти, останні відповідали, що їх це просили зробити представники якихось «квартальних комітетів», які й забезпечили подарунками та відповідними списками.

У 2002 р. Калетнік обирався до Верховної Ради від блоку «ЗаЄдУ» по виборчому округу №15 Вінницької області, до складу якого входять Іллінецький, Липовецький, Немирівський, Оратівський, Погребищенський, Тиврівський райони.

Те, що поінформований депутат-регіонал почав «обробляти» Могилів-Подільський район, який завжди був поза межами його опрацьованого округу – є черговим доказом застосування технології зменшення кількості округів, а відтак народних депутатів, що обиратимуться від Західної та Центральної Україні.

Григорій Калетнік є батьком голови Держмитслужби України Ігоря Калетніка.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.