Проти конкурента Артема Пшонки порушать кримінальну справу?

30 січня 2012, 07:13
Власник сторінки
громадянин
0
2695

Зачистка округів під провладних кандидатів триває

Народний депутат України від Партії регіонів, син Генерального прокурора України Віктора Пшонки Артем Пшонка планує на парламентських виборах 2012 року балотуватися до Верховної Ради по одному з мажоритарних округів Запорізької області.

В цей виборчий округ увійде південний захід області, а саме – Токмацький, Михайлівський, Веселівський, Приазовський, Приморський і Якимівський райони.

Особливої щедрості виборці на окрузі від народного депутата не відчули. Ймовірно Пшонка не очікує особливої конкуренції – мало хто ризикне висуватись проти сина Генерального прокурора.

Джерела "Спільної Справи" в Запорізькій обласній адміністрації передбачають, що проти мера Токмака Ігоря Котелевського, який також планує балотуватись на округу Пшонки, найближчим часом буде порушена кримінальна справа.

Раніше громадянський рух “Спільна Справа” вже заявляв про перешкоджання з боку влади участі у виборчому процесі незалежних та опозиційних кандидатів-мажоритарників.

У ході виборів до місцевих рад 2010 р. кількість кандидатів, проти яких були порушені кримінальні справи, яких безпідставно брали під варту, бізнес яких знищувався, – складала сотні осіб. Сьогодні така загроза нависла над кожним потенційним переможцем по кожному з округів, якщо він не є узгодженим провладним кандидатом.

Ігор Котелевський та Артем Пшонка

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.