Кілька слів на підтримку Дарки Чепак

01 лютого 2012, 19:27
Власник сторінки
громадянин
0
5149

В той час, як вся Україна підтримує ex.ua та засуджує прес-секретарку Януковича, я би хотів виступити на її захист

Я повністю підтримує звернення Дарки Чепак до хакерів щодо неприпустимості атак на урядові сайти та необхідності пошуку іншого майданчику для протестів.
Вважаю, що набагато кращим майданчиком були б сайти компаній, які належать представникам режиму.
Переконаний, що за таких умов, реакція представників режиму на протест була б більш динамічною та компромісною.
А урядові сайти - це сервіс. яким користуються не чиновники, а громадяни. Для того, щоб мати доступ до публічної інформації.
Якою, до слова, є законопроекти про здачу труби і багато чого іншого.

П.М. Для тих, хто не розуміє, що таке "багато чого іншого", пояснюю.  Якби 27 лютого 1933-го року був би спалений вщент центральний офіс НСДАП, а не Рейхстаг, - ніколи б не відбулось  запровадження Закону про захист німецької держави і народу, який відмінив основні конституційні права громадян і дозоволив прямі репресії політичних опонентів. Ніколи б не було прийнято Закон про додаткові повноваження, який законодавчо перетворив Гітлера на диктатора і завершив консолідацію влади нацистів у Німеччині, остаточно знищив демократичні засади Ваймарської республіки.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.