Фокус дав трохи збочений рейтинг

07 лютого 2012, 10:16
Власник сторінки
Політичний консультант, віце-президент Української PR Ліги
0
1803

Чому серед 25 найуспішніших українських письменників не виявилося Марії Матіос

Засмутив журнал "Фокус". З одного боку, зробив корисну справу - дав рейтинг 25 науспішніших українських письменників. З іншого, серед них немає Марії Матіос, що викликає певну недовіру. Похвалюся: більшу частину авторів та книжок, про які йдеться у рейтингу, я або читав, або принаймні вже придбав. Рекомендую всіх (крім Лади Лузіної - !). В укрсучліті є що почитати, я багато років вже за нею стежу. 

Крім того, рекомендую вам та вашим друзям приєднуватися до групи Моя книга на ФБ

До найуспішніших, за версією "Фокуса", належать:  Лада Лузіна, Василь Шкляр, Люко Дашвар (щойно проковтнув її "Макара"), Андрій Кокотюха, Сергій Жадан (голос Сходу), Ірена Карпа (бачили днями, як вона пропонувала регіоналам поцмоктати?), Ірен Роздобудько, Наталя Сняданко, Андрій Курков, Юрій Іздрик, Любко Дереш, Ліна Костенко, Дяченки, Олександр Ірванець, Юрій Андрухович, Артем Чех, Таня Малярчук, Світлана Поваляєва, Оксана Забужко (фу!), Тарас Прохасько, Генрі Лайон Олді, Олесь Ільченко, Юрко Покальчук, Лариса Денисенко (і де вже обіцяна нова книжка?), Лесь Подерв'янський.          

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.