Ще раз про "ініціативу 1 грудня"

01 березня 2012, 15:55
Власник сторінки
голова Центру досліджень політичних цінностей
0
3239

Ініціатори пропонують провести "Національний круглий стіл"

Завітав сьогодні на прес-конференцію в УНІАН, яку давали учасники ініціативи “Першого грудня” .

 Сьогодні там виступали Любомир Гузар, Євген Сверстюк, Іван Дзюба, Мирослав Попович.

Вони оголосили про скликання 5 квітня "Національного круглого столу для обговорення ситуації в Україні та шляхів її розвитку".

Вважаю їхній почин річчю вкрай важливою.

Адже вони привертають увагу в першу чергу до проблем суспільних, тобто зауважуть,що трагедія України не лише в її політичній еліті, а й в стані суспільства.

Відповідно, і зміни можуть наступити тоді, коли основна маса українців нарешті усвідомить,що необхідно жити за чесними принципами.

 Нагадую що до "ініціативи 1 грудня" входять окрім сьогоднішніх учасників прес-конференції ще кілька осіб, до яких я ставлюся з великою шаною(зокрема Мирослав Маринович,Богдан Гаврилишин,Вячеслав Брюховецький,Ігор Юхновський). 


 P.S. Шкода,що до цієї ініціативи ще недостатня увага суспільства.

Зокрема, я був лише єдиним з депутатів, який прийшов сьогодні на їхню акцію(на їхній першій прес-конференції в Укрінформі-так само був єдиний).

 Зі знайомих облич в залі бачив ще Василя Овсієнка(колишнього політв'язня, до якого так само ставлюся з величезною повагою), з громадських активістів-Анатолія Пінчука, зі знайомих журналістів-Романа Малко та Настю Станко.

Сподіваюся,що з часом(зокрема з допомогою ідейних журналістів та незаздрісних громадських активістів) ця ініціатива пошириться.

Адже ця ініціатива йде від людей, які своїм життєвим шляхом здобули повагу(або якщо правильніше-повинні мати повагу.

Бо на жаль, на цей момент наше суспільство мало кого поважає з тих,хто цього насправді гідний.

І це слід міняти!)

Показати більше...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.