Путін як технологія дискредитації Тимошенко. Ющенко пішов, інструмент залишився

02 березня 2012, 14:57
Власник сторінки
Політичний консультант, віце-президент Української PR Ліги
0
1643

Януковичу ж в силу радянсько-російської ментальності - його особистої та його виборців – асоціація з ВВП лише на користь.

Сьогодні у Савіка обговорюватимуть виток WikiLeaks щодо ставлення Путіна та Медведєва до Тимошенко та Януковича.

Вже не перший рік опонентами Тимошенко, як Ющенком, так і Януковичем, використовується технологія дискредитації Тимошенко Путіним. Значна частина виборців Тимошенко в Центрі, а особливо на Заході України, негативно сприймає Путіна. Саме для цієї аудиторії ще за президентства Ющенка розпочали розкручувати тему «Тимошенко – нога Москви». Кислинський за дорученням Ющенка розповідав про національну зраду, нібито вчинену Тимошенко. Завершилося все тим, що голова СБУ Наливайченко з трибуни Верховної Ради мусив спростовувати всі ці звинувачення і визнавати, що у СБУ немає подібних фактів.

Ющенка не стало, а технологія залишилася.

Натомість, Януковичу в силу радянсько-російської ментальності – його особисто та його виборців – асоціація з ВВП лише на користь. Ось, думаю, чому, Савіку дали добро на обговорення документа, в якому стверджується, що Янукович свій політичний курс внаслідок раніше прийнятих зобов’язань узгоджує з Москвою.

«Суверенна» та проєвропейська риторика Януковича не повинна вводити в оману. Віддалення Януковича від Європи, бойкот щодо нього з боку провідних європейських лідерів  тотожні його наближенню до Росії, хай воно і відбувається в такий завивистий спосіб.  Хіба може такий президент України не влаштовувати Кремль?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.