Собаче пердіння та немиті дупи у басейні

21 березня 2012, 16:30
Власник сторінки
Політичний консультант, віце-президент Української PR Ліги
0
2672

Хіба від цього бувають революції?

Днями у "Фейсбуці" поскаржився на те, що собаки надто часто псують повітря. І от якби я про це знав раніше, то не погодився би придбати цуцика. Написав це під впливом емоцій саме після того, як коричнева лабрадорша, улюблениця нашої родини, уві сні випустила свій черговий залп.  

Цей пост поставив на моїй сторінці черговий рекорд популярності. Була безліч коментарів. Багацько друзів його просто уподобали. 

Перед тим пальму першості тримав обурений запис, присвячений тим моїм співвітчизникам, які вважають, що після басейну слід ретельно вимитися, зате совсім необов'язково хоча б сполоснути дупу, перед тим як пірнути до інших людей, які розраховують якось на чистоплотність сусідів по доріжці й менш за все хотіли би проковтнути чиюсь мікрокакашку.

Політичні дописи ніколи не викликають такого інтересу. То чому хтось вважає, що саме із соціальних мереж вискоче та іскра, із якої розгориться полум'я всенародного протесту?   

     

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.