Герой таблоїдів розпочав гречану кампанію в Ржищеві

01 квітня 2012, 08:11
Власник сторінки
громадянин
0
1510

Денис Бас виступає основним виборчим технологом?

Активістами громадянського руху "Спільна Справа" в рамках моніторингу підготовки до парламентських виборів 
виявлено факти непрямого підкупу виборців в Київській області.

Так у місті Ржищів від імені Олександра Оніщенка, який зараз є депутатом Київської обласної ради від Партії регіонів, виборцям безкоштовно роздаються продуктові набори. 

За інформацією "Спільної Справи" Олександр Оніщенко планує балотуватись до Верховної Ради України по виборчому округу з центром у місті Миронівка Київської області, куди входять, окрім м. Ржищів, також Богуславський, Рокитнянський, Ставищенський та Таращанський райони.

Враховуючи надзвичайно низький рівень підтримки Партії регіонів на Київщині, ймовірно балотуватись Оніщенко буде як самовисуванець. На це вказує також повна відсутність будь-яких згадок про Партію регіонів на продуктових наборах та агітаційній продукції. 

Олександр Оніщенко більш відомий широкому загалу як герой таблоїдів, тусівник та любитель "місок". Серед його найвідоміших пасій - модель Сніжана Онопка та "міска" Ксенія Кузьменко, яка зараз є дружиною чільного представника "молодої команди Черновецького" Дениса Баса.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.