Нафтогаз свідомо ретранслює брехню Газпрому

05 квітня 2012, 06:19
Власник сторінки
громадянин
0
1031

Якби в Україні було СБУ, а не ФСБ(у) - сьогоднішній ранок почався б з повідомлень про арешти саботажників. Хочу нагадати, що громадянський рух

"Нафтогаз"дезінформує суспільство з метою спотворення уявлення громадян про справжній стан та важливість української газотранспортної системи. Якби в Україні було СБУ, а не ФСБ(у) - сьогоднішній ранок почався з б з повідомлень про арешти саботажників. 
Нещодавно заступник голови правління НАК "Нафтогаз України" Вадим Чупрун заявив про скорочення удвічі прокачки російського газу через українську ГТС до 200 млн. кубометрів на добу. Цим він фактично підтвердив попередні погрози представників "Газпрому". В той же час реальний обсяг прокачки через Україну станом на 2 квітня складає 426,2 млн куб. м. на добу, про що заявив телеканал Росія.
Хочу нагадати, що громадянський рух "Спільна Справа" здійснює збір підписів з вимогою невідкладно провести відкриті для громадськості комітетські та парламентські слухання по обговоренню реального стану газової та газотранспортної галузі України, під час яких оприлюднити деталізований газовий баланс України.
http://gasfront.org.ua/
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.