Вчора, нарешті, зрозумів, чому міліцію дехто називає мусорами

12 квітня 2012, 14:59
Власник сторінки
Політичний консультант, віце-президент Української PR Ліги
0

Сміття - їхнє хоббі

Вчорашня акція на захист Андріївського узвозу від Рената Ахметова мала неабиякий резонанс. Навряд чи що можу додати, крім того, що, помимо автобусу з "Беркутом", який висадився на підмогу якимось з виду бритоголовим спортсменам, що охороняли офіс СКМ, за Михайлівським собором бачив ще два бусика в засаді.  

Найбільше здивувало ось що.  Люди несли будівельне сміття з Андріївського, де одна з компаній олігарха зруйнувала три приміщення, до офісу його СКМ на Десятинній. Не знаю, на підставі якого закону, міліція перекрила вулицю й примушувала протестантів звалювати сміття біля Нацради з питань телебачення та радіомовлення. Ні, я не про те, що Нацрада не заслуговує такого ставлення, а про те, що МВС взяло на себе функцію захищати найбагатшого українця від сміття.  Нарешті мені стало зрозуміло, чому  міліцію дехто називає мусорами. 

PS А ось ще цікаве повідомлення "Цензора" на міліцейську тему.  "Анонимы подарили одесской милиции 53 джипа по 130 тысяч каждый". Що ж це за фылантропи такі. яким приспічило влаштувати аукціон небаченої щедрості для людей в погонах? Яка масштабна корупція!    



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.