"Громадянська позиція" підписала Угоду про співпрацю із Громадським рухом ЧЕСНО

25 квітня 2012, 13:53
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
781

"Громадянська позиція" підписала Угоду про співпрацю із Громадським рухом ЧЕСНО - і зробила це першою серед усіх партій.

Щойно завершилася зустріч з активістами руху ЧЕСНО. Мали важливу і цікаву розмову з Іриною Бекешкіною, Вікторією Сюмар, Світланою Заліщук, Наталією Линник, Тарасом Шевченком, Олексієм Кляшторним і Тарасом Петрівим.

Про що говорили? Як просвітити кожного кандидата, у списку чи в окрузі, як перевірити достовірність інформації, як реагувати в разі виявлення неправди, як донести до виборців правду про кожного, хто претендує на мандат...

Від імені ГП говорити мені було легко, бо ми підтримали рух ЧЕСНО ще минулого року, прийняли відповідні рішення Ради ГП і з'їзду ГП, зобов'язалися публічно - оприлюднити для перевірки інформацію про наших кандидатів ще ДО їхньої реєстрації.

Одразу ж було підписано Угоду між ГП і ЧЕСНО - відтепер це наше двостороннє зобов'язання!

Як виявилося, ГП підписала таку Угоду першою серед майже 200 політичних партій. І це приємно:)

Більше інформації на сайті http://grytsenko.com.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.