Брати Балоги на Закарпатті роздають виборцям велосипеди(+фото)

28 квітня 2012, 06:29
Власник сторінки
громадянин
0
1344

Як повідомлялось раніше, Віктор Балога та його родичі планують балотуватись до Верховної Ради по 4 виборчим округам Закарпатської області.

Активістами громадянського руху "Спільна Справа" в рамках моніторингу порушень на парламентських виборах виявлено факти непрямого підкупу виборців та використання адміністративного ресурсу на Закарпатті. Зокрема в Хустському районі Закарпатсткої області місцевим листоношам від імені Павла Балоги було подаровано 110 нових велосипедів. Вручав велосипеди голова обласної ради Іван Балога.

Народний депутат України Василь Петьовка також роздавав безкоштовні велосипеди в Рахівському та Тячівському районах Закарпатської області.

Всі троє є братами Міністра надзвичайних ситуацій Віктора Балоги. 

Як повідомлялось раніше, Віктор Балога та його родичі планують балотуватись до Верховної Ради по 4 виборчим округам Закарпатської області.

На фото: голова Закарпатської обласної ради Іван Балога


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.