Кому вигідні і чим небезпечні такі теракти?

28 квітня 2012, 10:10
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
6258

У Дніпропетровську невинно постраждали люди, дорослі і діти.

Ми з Вами за них переживаємо, співчуваємо і просимо лікарів максимально допомогти людям, яким зараз боляче.

Вибухи породжують ряд питань.

Місце: Дніпропетровськ - випадково? Хто звідти родом?

Час і наслідки? Влучно, в десятку: Рада - позачергово розблокована, несподівано активна Карпачова - звільнена, слухняна Лутковська - в кріслі, західні посольства - забули про Юлю з фотографіями її синців, усі рятуються від терактів.

Медійний ефект? Вибухова хвиля накрила інформаційну, невигідну владі. На певний час точно.

Фон для влади? Позитивний: журналісти ловлять кожне слово - Януковича, Азарова, міністрів-силовиків. Грізні обличчя, рішучі заяви, захистимо людей і краіну, шість версій, терористи будуть покарані...

На чий досвід схоже? Не на європейський точно.

Довіра до влади, правоохоронців? Отримаємо від Пшонки-Захарченка-Калініна об'єктивну і чесну відповідь? Я в те не вірю. Мабуть, Ви теж.

Чим завершується терористично-вибуховий шлях, якщо суспільство слабке, непоінформоване, залякане, а влада задля самозбереження готова генерувати будь-які конфлікти й катаклізми? Знаємо.

Звертаюся до чесних і професійних правоохоронців, які зберегли совість, до ветеранів, звільнених працівників спецслужб і правоохоронних органів - докладіть своїх професійних зусиль, проявіть Ваші кращі якості слідчого, як би важко не було - але розкрийте цей злочин, скажіть суспільству правду!

Чим можу Вам допомогти, звертайтеся напряму, Ви знаєте як зі мною зв'язатися.


Читайте більше на www.grytsenko.com.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.