Користувачі соціальних мереж переконані, що вибухи - справа рук Януковича

30 квітня 2012, 07:06
Власник сторінки
громадянин
0
2797

Про це свідчать результати соціологічних опитувань

Результати опитувань, проведених громадянським рухом "Спільна Справа" серед користувачів соціальних мереж Facebook та Вконтакте, свідчать, що переважна більшість українських громадян звинувачує уряд у вибухах в Дніпропетровську.

Так на запитання "Хто організував вибухи в Дніпропетровську" 82,7% користувачів Вконтакте відповіли "Віктор Янукович", 11% - "Талібан", 6,3% - "Юлія Тимошенко".

Відповідальність за організацію теракту на Віктора Януковича також поклали 78% опитаних користувачів Facebook, 7% відповіли, що організатором є "Влада", 3,5% - "ФСБ", 2,5 - "СБУ", і лише 1,2% - "Юлія Тимошенко".

В опитуванні взяло участь 757 користувачів мережі Вконтакте та 165 Facebook. Опитування розміщувались в профілі "Олександр Данилюк" на відповідних платформах. 
 
Як відомо, 95% користувачів Вконтакте - молоді люди у віці від 16-25 років. Аудиторія мережі Facebook старша і користування нею з віком зменшується несуттєво, платформа популярна серед журналістів, політиків та громадських діячів.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.