Теща Довгого особисто підкуповує виборців(+фото)

05 травня 2012, 10:44
Власник сторінки
громадянин
0
3279

Яблуко від яблуні...

Активістами громадянського руху "Спільна Справа" в рамках моніторингу порушень на парламентських виборах виявлено факти підкупу виборців та використання адміністративного ресурсу на користь провладного кандидата в Харкові.
 
Зокрема 4-го травня у школі №49 Фрунзенського району міста Харкова активістами зафіксовано роздачу безкоштовних продуктових наборів виборцям, який здійснювався особисто народним депутатом Іриною Горіною(Партія регіонів), яка планує балотуватись по даному виборчому округу до Верховної Ради. Аналогічні випадки фіксувались і в інших школах району. За інформацією громадянського руху "Спільна Справа" приміщення шкіл для проведення зустрічей Ірині Гориній надавались безкоштовно за усною вказівкою директорам шкіл з Харкіського міськвиконкому. Крім того, в усіх школах на вході розміщені плакати з зображенням Ірини Горіної та символікою Партії регіонів.

Як відомо, дочка Ірини Горіної є дружиною скандального київського депутата Олеся Довгого, якого також неодноразово ловили на підкупі виборців. Батько Олеся Довгого, народний депутат Станіслав Довгий, був обраний по спискам НУНС, проте пізніше перейшов до "регіонівської" коаліції.

Відповідно до ч.1 ст.157 Кримінального кодексу України перешкоджання вільному здійсненню громадянином виборчого права, поєднані з підкупом караються позбавленням волі на строк до двох років з позбавленням права обіймати певні посади на строк від одного до трьох років.


На фото: Ірина Горіна особисто роздає виборцям продуктові набори


На фото: Продуктові набори


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.