Російський лідер нетрадиційної орієнтації. Похвальне слово Дмитру Медведєву

07 травня 2012, 08:29
Власник сторінки
Політичний консультант, віце-президент Української PR Ліги
0
2219

Не тиран. Не диктатор. Не вбивця

Медведєв щойно пішов. В одному із своїх останніх інтерв'ю він вилаяв Саакашвілі і назвав його чи то "нульовим" президентом, чи то президентом з нульовим результатом. Саме зараз я дочитав книгу фінської журналістки про Північний Кавказ. Значна частина її присвячена нечуваним машстабам кавказької корупції, яку "нульовий" Саакашвілі у себе приборкав, а могутній та результативний тандем Медведєва і Путіна нічого з нею зробити не міг. Хіба не справжні нулі?

А в цілому Медведєв, хоч і був декоративним президентом, залишив не гірший слід в російській історії. Не вбивав, не саджав, не був тираном, як міг намагався облагородити свого де-юре підлеглого, а де-факто начальника Путіна. З таким портретром він доволі привабливо виглядає в галереї російських лідерів

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.