Разом з Горіною кульки роздавала голова місцевої держадміністрації(+відео)

08 травня 2012, 10:45
Власник сторінки
громадянин
0
1349

Вона ж колишня голова районного відділу освіти.

Як було встановлено моніторинг-координатором громадянського руху "Спільна Справа" Сергієм Тищенком, до організації підкупу виборців, який здійснювався народним депутатом Іриною Горіною в навчальних закладах міста Харкова, в робочий час були залучені співробітники Фрунзенської районної державної адміністрації та безпосередньо голова РДА Тетяна Топчій. Тетяна Топчій також є головою місцевого осередку Партії регіонів.

Крім того, як повідомлялось "Спільною Справою" раніше, приміщення шкіл, в яких відбувалась роздача продуктових наборів, надавались Ірині Горіній безоплатно за усною вказівкою Тетяни Топчій, яка раніше працювала керівником місцевого управління освіти. Також до підкупу виборців примусово залучались старшокласники, які попередньо здійснювали обхід ветеранів та пенсіонерів з анкетами, в яких літні люди зголошувались на отримання матеріальної допомоги від неіснуючого благодійного фонду "Помоги ближнему". По аналогічній схемі також здійснюють підкуп у Харкові депутати-регіонали Валерій Писаренко, Ірина Бережна та Дмитро Святаш. 

Громадянський рух "Спільна Справа" звернувся до Генеральної прокуратури з вимогою негайно порушити за даними фактами кримінальну справу за  статтею 364 Кримінального кодексу України(Зловживання владою або службовим становищем).

на відео (4:30хв): Голова Фрунзенської РДА  м.Харкова Тетяна Топчій та народний депутат Ірина Горіна агітують та роздають виборцям продуктові набори. 

   

на фото: глова Фрунзенської РДА Тетяна Топчій, екс-начальник управління освіти, на сьогодні очолює Фрунзенську районну організацію Партії Регіонів 

на фото: Старшокласники, яких класні керівники примушують брати участь в підкупі

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.