Литвин роздає виборцям гроші та годинники

09 травня 2012, 07:53
Власник сторінки
громадянин
0
1735

Той самий Литвин, який сьогодні засудив підкуп виборців

Активістами громадянського руху "Спільна Справа" встановлені факти підкупу виборців та використання адміністративного ресурсу Головою Верховної Ради України Володимиром Литвином, який планує балотуватись по мажоритарному округу з центром в Новоград-Волинському(Житомирська область).
Перебуваючи з робочою поїздкою в смт. Ємільчине, яке також входить до даного виборчого округу, Володимир Литвин особисто дарував виборцям кошти та годинники. Організацією зустрічей з виборцями займались співробітники місцевої державної адміністрації. Крім того, від імені Литвина медикам району безкоштовно передавались велосипеди.
Як повідомлялось раніше, Володимир Литвин здійснює поїздки на свій виборчий округ за бюджетні кошти. Литвин відвідує цю територію під будь-яким, навіть найдрібнішим приводом - огляд амбулаторії, святкування десятиріччя школи в рідному селі, закладення каменю для будівництва сільської церкви. Лише за друге півріччя 2011 року Литвин здійснив сюди 9 візитів. В 2012 році кількість робочих поїздок спікера на Новоград-Волинщину зросла ще більше. Для порівняння, за цей період часу спікер був у Львові один раз, у Донецьке - жодного разу. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.