Регіональні ігри в недоторканність

22 травня 2012, 13:02
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
2101

Партія Регіонів вирішила знову, під вибори, поспекулювати на темі скасування депутатської недоторканності.

Партія Регіонів вирішила знову, під вибори, поспекулювати на темі скасування депутатської недоторканності. При тому не чіпаючи Президента, якого вони хочуть залишити недоторканним і таким чином захистити Януковича від відповідальності за вчинені ним порушення Закону.
Опозиція готова дати відповідь. На 10:00 ранку 22 травня в Раді вже зібрано 153 підписи (при необхідних 150) на підтримку законопроекту про скасування недоторканності для всіх - Президента, депутатів і суддів. Я теж поставив свій підпис.
Нагадаю, саме такий законопроект, коли були в опозиції, вносили депутати Янукович і Лавринович. Тоді я теж проголосував "за" їхній законопроект.
З тих пір, після обрання Президентом, позиція Януковича змінилася на протилежну, моя - залишилася незмінною.
Тепер Янукович вважає, що Президент має бути недоторканним, і в жовтні 2010 року він навіть прикрився відповідним рішенням їхнього Конституційного суду.
Я ж, як і раніше, переконаний, що в державі не має бути жодної недоторканної посадової особи, включно з Президентом. Вчинив кримінальний злочин - маєш сісти за грати, хіба не так?

Більше інформації на сайті http://grytsenko.com.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.