Влада знищує бігборди опозиціонерів. Королевську не чіпають(+фото)

23 травня 2012, 07:58
Власник сторінки
громадянин
0
1938

Очевидно, на опозиційному полі працюватимуть лише ті, хто отримав ліцензію.

Активістами громадянського руху «Спільна Справа» в рамках моніторингу парламентських виборів виявлено факт використання адміністративного ресурсу проти потенційного кандидата від обєднаної опозиції по мажоритарному округу №132 (центр у м.Первомайськ, Миколаївської обл.) Аркадія Корнацького.


Так, було встановлено, що в ніч з п’ятниці на суботу були ліквідовані всі бігборди із зображенням Корнацького та його привітанням до Дня Перемоги, які зявилися у Первомайську напередодні 9 травня і, згідно договору, мали демонструватись упродовж місяця.Бігборди, зокрема, містили напис «За перемоги над окупантами! А.Корнацький». .

Із джерел у середовищі місцевих підприємців стало відомо, що розпорядження про ліквідацію бігбордів віддав фірмі, яка володіє рекламними площами, особисто начальник Первомайської об'єднаної державної податкової інспекції Валерій Посторонко.

Бігборди з зображенням Наталії Королевської, які знаходились поруч, ліквідовані не були.

Фото: бігборд з привітанням опозіонера

Фото: той самий бігборд 18-го травня


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.