Мовний закон має відвернути увагу від потенційного дефолту

25 травня 2012, 07:11
Власник сторінки
громадянин
0
2502

Уряд увійшов у фазу остаточної неможливості обслуговування державного боргу

Друзі, я поділяю Вашу занепокоєність долею української мови, проте мушу зауважити, що цирк, який зараз влаштовується в парламенті має на меті просто відвернути увагу від очевидної неможливості Януковича розраховуватись з зовнішніми запозиченнями. 

Це стосується не лише російського ВТБ, якому уряд має повернути найближчими тижнями понад 2 млрд. доларів, але й МВФ, делегація якого просто зараз в Києві з'ясовує, в який спосіб цього року їм буде повернуто 3,7 млрд.дол. Крім того, у кінці червня Мінфіну необхідно буде виплатити 0,5 млрд. по євробондам.

Крах фінансової політики уряду неминуче негативно відобразиться на виконанні соціальних зобов'язань. Це ще одна причина, яка спонукає регіоналів до організації мовних провокацій. Вони розраховують, що, навіть за відсутності належного соціального забезпечення, частина електора проголосує за регіоналів, як  послідовних поборників російськомовності.

Заяви Литвина про необхідність саморозпуску парламенту за п'ять місяців до чергових виборів лише підтверджують мої припущення про неминучість дефолту. Не маючи об'єктивних можливостей дотягнути економіку до 28-го жовтня, регіони прагнуть організувати вибори влітку 26-го серпня.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.