Кандидат в Києві особисто роздає гроші виборцям(+фото)

30 травня 2012, 19:12
Власник сторінки
громадянин
0
6184

Враховуючи намір балотуватись тут Василя Горбаля, солом'янці просто купатимуться в передвиборчих щедротах.

Активістами громадянського руху "Спільна Справа" в рамках моніторнигу парламентських виборів було виявлено факти підкупу виборців в Солом'янському районі міста Києва.

Зокрема депутат Київради Дмитро Андрієвський, який планує балотуватись по одному з виборчих округів столиці, особисто роздавав малозабезпеченим мешканцям округу конверти з грішми.

Раніше моніторингом "Спільної Справи" вже фіксувались випадки роздачі Андрієвським продуктових наборів на 8-ме березня та 9-е травня. На пакетах, в яких знаходились продуктові набори, було розміщене прізвище кандидата та слоган його кампаній "Реформи замість популізму".

Дмитро Андрієвський був обраний в 2008 році до Київради від Блоку Віталія Кличка. В 2010 році був виключений з фракції за порушення фракційної дисципліни та спільні голосування з Партією регіонів та Блоком Черновецького.

На фото: Дмитро Андрієвський передає гроші мешканці Солом'янського району

На фото: Дмитро Андрієвський вручає продуктові набори

На фото: Помічник Андрієвського вручає агітаційний пакет з продуктовим набором.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.