Захистимо Київ від вандалів-мародерів!

04 червня 2012, 11:02
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
1716

Попов з його жадібними партійцями-бізнесменами не зупиняються - забудова в охоронній зоні столичних об'єктів Всесвітньої культурної спадщини продовжується.

Попов з його жадібними партійцями-бізнесменами не зупиняються - забудова в охоронній зоні столичних об'єктів Всесвітньої культурної спадщини продовжується.

Попри перманентні акції протесту киян і навіть рішення судів, за позовом "Громадянської позиції", які забороняють забудову.

Щоб зупинити цей вандалізм і мародерство, зберегти столицю від знищення, доводиться задіювати й міжнародні важелі впливу на "регіональних" керманичів Києва. Насамперед, ЮНЕСКО, Центр Всесвітньої спадщини.

На моє прохання, директор Центру Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО пан Кішор Рао прийняв у Парижі активістів "Громадянської позиції", які надали йому останню інформацію, з відповідними документами, щодо незаконної забудови охоронної зони об'єктів Всесвітньої культурної спадщини у місті Києві.

Сподіваємося, що на наступній плановій сесії цієї організації у Санкт-Петербурзі це питання буде розглянуто - з відповідними висновками і рекомендаціями для української влади.

Хоча зрозуміло, що при такій аморальній владі головна надія у збереженні Києва від вандалів-мародерів - на самих киян, активних і небайдужих, які душею вболівають за своє рідне місто.


Більше інформації на www.grytsenko.com.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.