Место встречи изменить нельзя

13 червня 2012, 06:18
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
1190

Литвин пішов до Печерського суду захищати свою честь, гідність і ділову репутацію - проти нападок Гриценка і "Української правди" (початок о 14:00 13 червня)

Литвин вирішив захищати у суді, що б Ви думали? Не регочіть одразу:) - свою честь і гідність, разом із діловою репутацією?!

Литвин вважає, що його (будьте ж стриманими:) честь і гідність, разом із діловою репутацією, страшенно постраждали від публікації Гриценка ось у цьому блозі, розміщеному на сайті "Української правди"?!

Литвин вважає мою інформацію неправдивою і недостовірною?!

Литвин вимагає спростування?! Ща-а-а-а-з! Уже побіг:)

Литвин не може второпати, що існують люди, які говорять правду, подають правдиву і достовірну інформацію, коли йдеться (страшно навіть подумати:) про його власну, спікерську, персону?!

Литвин думає, що як він, так геть усі навколо є безпринципними політичними флюгерами?

Як Литвин, заради владного крісла готові красивими словами (і навіть сльозами:) фальшивої турботи про народ прикривати власну нещирість і неправдивість?

Як Литвин, заради нового мандату в новій Раді "доїти" державний бюджет на 95 мільйонів гривень, для обраного ним виборчого округу, та ще й возити туди за собою на службовому транспорті свиту з охоронців і журналістів, усе це за державний (народний) кошт?

Як Литвин, будучи ду-у-у-у-ж-е небідною людиною, тим не менше роками проживати на державній дачі, за височенним парканом і під державною охороною, до того ж сплачувати державі лише частину коштів за житлово-комунальні послуги?

Як Литвин, не зробивши жодного пострілу в бою, отримати довічно фальшивий статус учасника бойових дій, а разом з ним - претендувати, згідно закону, на цілу купу пільг?!

Як Литвин, аби прислужитися черговій владі, закривати очі на грубі порушення закону, проштовхувати всупереч національним інтересам країни рішення Ради, навіть без кворуму, в диму, під потоком курячих яєць на його спікерське владне тіло?!

І от така безпринципна людина ще нам щось говоритиме про честь, про гідність, про ділову репутацію?!

Тим не менше - позов Литвина на столі. У Печерському суді.

Пане Литвин, попри поради юристів довіритися їм, я прийняв інше рішення - прийду до суду особисто.

І Вам раджу вчинити так само, нехай Ваші юристи теж відпочинуть.

Ви вважаєте, що я наніс Вам шкоду, зганьбив Вашу честь, гідність і ділову репутацію?

Без сатисфакції не можете далі жити і творити?

Як академік-історик, Ви знаєте: сто-двісті років тому, коли честь і гідність шанувалися, такі питання вирішувалися простіше і швидше - взяли двох секундантів, пістолети і на дуель, а вже куля визначала, хто правий, без жодних судів і суддів.

Як академік-правник, Ви знаєте, що інші зараз закони. Інше уявлення про честь і гідність...

Ви пішли до суду, пане Литвин? Так прийдіть до того суду, особисто, не ховайтеся за юристів?

Врешті-решт, ми з Вами обидва - депутати, обидва - голови політичних партій, обидва - офіцери: Ви - полковник СБУ, я - полковник Збройних Сил. Нам нема чого ховатися від людей, правда?

Будете завтра біля 14:00 десь у центрі, на Печерських пагорбах - заходьте до суду, поговоримо з Вами очі-в-очі.

Обіцяю, пане Литвин - я буду на диво ввічливим і стриманим. Так само обіцяю щирі й прямі відповіді на всі Ваші питання.

Суддя послухає - і прийме вірне рішення, згідно закону.

Журналісти послухають - і донесуть свою правду до людей.

P.S. Одне прохання до Вас, пане Литвин, ще до судового засідання: відкличте негайно свій позов проти "Української правди", залиште у спокої журналістів шанованого видання, засновником якого був Георгій Гонгадзе. Не гнівіть Бога, пане Литвин?

Читайте більше на www.grytsenko.com.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.