Комуніст роздає виборцям одяг та медичні послуги

15 червня 2012, 12:14
Власник сторінки
громадянин
0
1282

На Вінничині нові факти передвиборчої щедрості.

Активістами громадянського руху "Спільна Справа" виявлені факти непрямого підкупу виборців та використання адміністративного ресурсу на Вінничині. 

Так народний депутат Юрій Гайдаєв( фракція КПУ), який планує балотуватись по виборчому округу №13 з центром в смт. Калинівка Вінницької області, впродовж червня використовував приміщення місцевих закладів охорони здоров'я для зустрічей з виборцями, під час яких їм безкоштовно надавались медичні послуги.

Крім того, 10 травня в селі Іванові Калинівського району Гайдаєвим був організований безкоштовний концерт, на якому виконавці відкрито агітували за нього голосувати, а сам Гайдаєв дарував місцевим мешканцям одяг.
Як повідомлялось раніше, по цьому ж виборчому округу планує балотуватись голова Європейської партії України народний депутат Микола Катеринчук.
На фото: Юрій Гайдаєв на святкуванні в Іванові

На фото: Юрій Гайдаєв в Іванівській амбулаторії сімейної медицини


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.