Перше засідання ТСК з питань розслідування протиправних рішень київською радою

15 червня 2012, 14:12
Власник сторінки
Член Бюджетного комитета
0
1010

Перше засідання ТСК з питань розслідування протиправних рішень київською міською радою з 2007 по 2010 роки - відбулося

Сьогодні відбулося перше засідання Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування обставин порушення Конституції України, Земельного кодексу України та законів України, прийняття протиправних рішень Київською міською радою в період з 2007 по 2010 роки.

 У засіданні взяли участь народні депутати України: К.Б. Куликов (НУ-НС), В.В. Макеєнко (ПР), В.В. Герасимчук (БЛ), О.В. Плотніков (ПР), В.О. Яворівський (БЮТ).

 Члени комісії обговорили організаційні питання, зокрема, обрали секретаря ТСК – М.Ф. Трайдука («Реформи заради майбутнього»), розподілили обов’язки між собою, затвердили порядок проведення розслідувань та графіки прийому громадян. 

 Голова ТСК Кирило КУЛИКОВ повідомив, що попередній звіт у парламенті відбудеться за сорок днів після створення комісії, тому засідання комісії проводитимуться двічі на тиждень.

 Важливо додати, що депутати комісії прийняли одностайне рішення запросити та заслухати на наступному засіданні екс-голову земельної комісії Київради і праву руку Олеся Довгого - Олексія Євлаха, який раніше притягався до кримінальної відповідальності за порушення земельного законодавства у період діяльності команди Черновецького, але був амністований. 

 Окрім того,  депутати вирішили запросити та заслухати Голову Київського Інституту землі, члена Головної ради Українського товариства охорони пам'яток історії та культури Олександра Бригинця, керівництво «ТРК - Київ», науковців, вчених та представників громадськості Києва.

Джерело: Сайт ВР України

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.