Підкуп виборців регіонали оплачують з місцевих бюджетів(+фото)

19 червня 2012, 10:55
Власник сторінки
громадянин
0
1578

За аукціон нечуванної щедрості доводиться платити нам з Вами.

Активістами громадянського руху "Спільна Справа" в рамках моніторингу парламентських виборів виявлено факти непрямого підкупу та застосування адміністративного ресурсу у Харкові.

Так народні депутати Валерій Писаренко, Ірина Бережна, Ірина Горіна, Дмитро Святаш та Олександр Фельдман на зустрічах з виборцями обіцяють вирішити питання благоустрою прибудинкових територій і зокрема встановити дитячі та спортивні майданчики. Через короткий період часу після зустрічі з виборцями дійсно біля будинку з'являється зону відпочинку.

Закупівля дитячих майданчиків та їх монтування насправді здійснюється за кошти міського бюджету. Більш того самі майданчики були закуплені ще кілька місяців тому. 

Так "Вісник державних закупівель" 12 квітня повідомив, що за результатами тендеру Департамент житлового господарства Харківської міськради уклав договір на придбання 581 комплекту дитячих ігрових та спортивних майданчиків на загальну суму 14 млн. 630 тис. грн.

Аналогічні випадки зафіксовані і в інших регіонах. Є підстави вважати, що така технологія застосовується по всій Україні.
На фото: народний депутат Ірина Бережна на відкритті дитячого майданчика
На фото: народний депутат Дмитро Святаш на відкритті дитячого майданчика
На фото: відкриття дитячого майданчика в селі Адамівка Дніпропетровської області
На фото: дитячий майданчик в Миколаєві

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.