"Громадянська позиція" іде на вибори у складі Об'єднаної опозиції "Батьківщина"

21 червня 2012, 07:31
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
1036

Переговори були тривалими і непростими.

15 червня вони завершилися результативно.

У цей день було підписано засади, на яких ми формуємо спільну команду під прапором Об'єднаної опозиції. Вони базуються на рішенні З'їзду нашої партії, що відбувся у березні місяці.

Ми відкинули, залишили в минулому усі конфлікти й непорозуміння. 

Аби спільно рухатися вперед - спільно завершити розробку програми дій, спільно боротися за перемогу на виборах і спільно її реалізовувати програму після виборів.

15 червня Рада нашої партії одностайно підтримала це рішення.

Розуміючи усі проблеми і ризики, ми прийняли це відповідальне рішення. Іншого шляху, крім об'єднання зусиль опозиційних сил, для захисту країни від руйнації - не існує.

Прошу всіх, хто поділяє наші підходи і принципи, хто підтримує "Громадянську позицію" - підтримати на виборах і віддати свій голос за Об'єднану опозицію "Батьківщина".



Читайте більше на www.grytsenko.com.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.