Регіонал оглядає голі жіночі груди(+фото)

26 червня 2012, 11:00
Власник сторінки
громадянин
0
4580

Вибори роблять політиків розкутими та винахідливими

Активістами громадянського руху "Спільна Справа" в рамках незалежного моніторингу парламентських виборів виявлено факти непрямого підкупу виборців та використання адміністративного ресурсу в Голосіївському районі міста Києва.
Так народний депутат Ігор Лисов(Партія регіонів) роздає виборцям запрошення на безкоштовне ренгенівське обстеження молочних залоз(мамографію), яке проводиться на базі Голосіївської районної поліклініки №2. Як повідомив активістам головний лікар поліклініки Віталій Омельчук, прийом пацієнтів було розпочато 1 червня і триватиме він до дня виборів. Зараз поліклініка формує чергу бажаючих пройти обстеження.
Дивним є сама форма підкупу, адже Голосіїська районна поліклініка №2 є бюджетною установою, тому мала б і так проводити обстеження безкоштовно.
Як вповідомлялось раніше, Ігор Лисов планує балотуватись по 212 виборчому округу, межі якого збігаються з межами Голосіївського району столиці. Як і інші регіонали, що вже розпочали кампанію в Києві, Ігор Лисов не використовує на своїх агітаційних матеріалах жодних згадок про свою партійну приналежність.
На фото: зразок агітації за Лисова в Голосіївському районі
На фото: оголошення на вході в Голосіїську районну поліклініку №2


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.