Комуністи здійснюють підкуп через мережу "Советских" гастрономів(+фото)

27 червня 2012, 09:56
Власник сторінки
громадянин
0
1185

Комуніст-любитель "Бентлі" впевнено продовжує виборчу кампанію в Луганську.

Активістами громадянського руху "Спільна Справа" в рамках незалежного моніторингу параламентської кампанії виявлені факти непрямого підкупу виборців в Ленінському районі міста Луганська.
Так депутат Луганської міськради Володимир Медяник, обраний за списками Комуністичної партії України, безкоштовно роздає виборцям картки, за якими вони можуть здійснювати закупки в мережі гастрономів "Советский". В магазинах представлений невеликий асортимент товарів першої необхідності за цінами, що суттєво нижчі за ринкові. При отриманні картки виборець зобов'язаний заповнити анкету, в якій залишає свої персоальні данні.
За інформацією Луганського осередку "Спільної Справи" Володимир Медяник планує балотуватись до Верховної Ради по виборчому округу №109, до якого, окрім Ленінського району Луганська, входить також Краснодонський район Луганської області.
 Як повідомлялось раніше, Володимир Медяник в свій день народження  13 червня роздавав луганським пенсіонерам безкоштовні продуктові набори, до яких входила ковбаса, сир, буханка хліба та пляшка горілки.
Володимир Медяник відомий широкому загалу як друг Ландика-молодшого та любитель автомобілів "Бентлі".
 
На фото: картка, яка дозволяє власнику купувати товари в пільговій мережі
 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.