На захист Ківалова-Колесніченка женуть бюджетників

03 липня 2012, 13:42
Власник сторінки
громадянин
0
857

Під стінами парламенту виявлені державні службовці та співробітники бюджетних установ.

Активісти Одеського осередку громадянського руху "Спільна Справа" повідомили, що до мітингу на захист російської мови в примусовому порядку залучаються співробітники місцевих державних адміністрацій та бюджетники. В Одеській області за це, зокрема, відповідає керівник Управління сім'ї та молоді Одеської обласної державної адміністрації Іван Яковлєв. 
5 червня, під час голосування законопроекту Ківалова-Колесніченка, його та інших співробітників ОДА бачили під стінами Верховної Ради серед мітингуючих "регіоналів". 
Це - нахабне використання адміністративного ресурсу, оцінку якому неодмінно має дати прокуратура. Нагадую, що 5-го червня був звичайний робочий день, а це означає, що мітингувати вони їздили за кошти, які їм сплачують громадяни України. Запам'ятайте обличчя цього діяча, впевнений, що найближчим часом він знову буде водити хороводи під парламентом.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.