Льовочкіна отримала на виборчу кампанію 24 млн. з держбюджету(+фото)

09 липня 2012, 06:53
Власник сторінки
громадянин
0
2059

Сестра голови Адміністрації Президента розпочала кампанію в Криму

Кримським осередком громадянського руху "Спільна Справа" в рамках незалежного моніторингу парламентських виборів виявлено факти використання адміністративного ресурсу на користь провладного кандидата в Феодосії.
Так нещодавно на розвиток Феодосії з державного бюджету була виділена субвенція у розмірі 24 млн. грн. Ці кошти витрачаються на реалізацію проектів "Соціального центру Юлії Льовочкіної", який фактично є частиною передвиборчої кампанії "регіоналки". Як повідомлялось раніше, аналогічні субвенції виділялись на виборчі округи інших провладних кандидатів, зокрема голови Верховної Ради Володимира Литвина.
В проведенні передвиборчої кампанії народному депутату Льовочкіній також активно допомагає феодосійський міський голова Олександр Бартенев, який залучає до організації зустрічей Льовочкіної з виборцями місцевих службовців, працівників бюджетної сфери.
Юлія Льовочкіна, яка є рідною сестрою голови Адміністрації Президента Сергія Льовочкіна, планує балотуватись по виборчому округу №6, до якого, окрім міста Феодосії, також входять Кіровський та частина Ленінського району Криму.
На фото: мер Феодосії Олександр Бартнев презентує Соціальний центр Юлії Льовочкіної
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.