Тушка роздає продуктові набори в Лубнах(+фото)

16 липня 2012, 13:09
Власник сторінки
громадянин
0
1835

Колишній бютівець, син свободівця підкуповує виборців на Полтавщині.

Активістами громадянського руху "Спільна Справа" виявлено факти непрямого підкупу виборців, які здійснюються на Полтавщині.
Так 13-14 липня в місті Лубни була зафіксована роздача виборцям безкоштовних продуктових наборів від імені громадяської організації "Моя Полтавщина", головою якої є народний депутат Володимир Пилипенко(член пропрезидентської більшості).
Як повідомлялось раніше, Володимир Пилипенко планує балотуватись по виборчому округу № 148, до якого окрім міста Лубни також входять Великобагачанський, Оржицький, Семенівський, Хорольський райони та частина Лубенського району.
Володимир Пилипенко, наближений до Андрія Портнова, обирався до Верховної Ради України від Блоку Юлії Тимошенко, його батько є депутатом Львівської обласної ради від ВО "Свобода".


На фото: виборці з продуктовими наборами

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.