Кличко завершує ігри в опозиційність?

17 липня 2012, 09:45
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
3379

Іван Плачков, керівник компанії Рината Ахметова - кандидат в депутати від партії УДАР! Ненадовго у Віталія терпіння вистачило в опозиційність гратися...

Іван Плачков, керівник компанії Рината Ахметова - кандидат в депутати від партії УДАР!

Ненадовго у Віталія терпіння вистачило в опозиційність гратися...

А може то й на краще? Менше очарувань зараз - менше розчарувань потім?

Хто такий Плачков, не забули? Нагадаю.

Січень 2006-го - під патронатом Президента Ющенка міністр палива та енергетики Плачков разом з головою "Нафтогазу" Івченком за спиною Уряду (!) проводили переговори по газу в Москві, ховаючи від членів Уряду підписані контракти. Саме тоді вони запустили в Україну "РосУкрЕнерго", саме відтоді розпочалася здача національних інтересів України в газовій сфері.

Пізніше під прапором Віталія Кличка Плачков став депутатом Київради. Крім того, членом Політради партії УДАР, лівою рукою Кличка (на засіданнях Політради сидить ліворуч від Віталія). Коли ми з Кличком обговорювали можливе об'єднання, Плачков на засіданні Політради УДАРу довго і проникливо розказував мені про цінності, про правдивість, про стратегічну співпрацю. А за тиждень ...очолив наглядову раду компанії "Київенерго" Рината Ахметова.

Як повідомив тоді сайт УДАРу, цей крок Плачкова було погоджено з Віталієм Кличком:) Віталій на той момент знав, що проти монопольного диктату цієї компанії у тримільйонній столиці виступають усі опозиційні партії, громадські організації міста Києва, і тим не менше - відрядив одного з керівників УДАРу на роботу в "Київенерго".

І ще одне, на завершення: Плачков очолює Раду експертів при Політраді партії УДАР, яка розробляє для Віталія Кличка програми і плани дій. Дотепер очолює, навіть після переходу на роботу (зарплату) до Ахметова.

Отакий він - опозиційний кандидат Іван Плачков:)

Навіщо це Ахметову, я розумію: йому потрібна своя більшість у більшості Януковича.

А от навіщо це Віталію Кличку, ми з Вами можемо лише здогадуватися...


Більше інформації на www.grytsenko.com.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.