Регіонали у виборчій кампанії масово використовують державні установи(+фото)

18 липня 2012, 12:35
Власник сторінки
громадянин
0
1377

Приміщення використовуються безкоштовно, іншим учасникам перегонів в такому відмовляють.

Громадянським рухом "Спільна Справа" в рамках незалежного моніторингу зафіксовано масове використання приміщень органів державної та місцевої влади при проведенні конференцій первинних організацій Партії регіонів для  підтримки кандидатів-мажоритарників. Абсолютна більшість таких зустрічей відбувалась в приміщеннях місцевих рад. 
На деяких конференціях, що відбувались в службових приміщеннях, також проводилась підготовка членів первинних парторганізацій до участі в передвиборчій агітації.
Так 5 червня в приміщенні Біловодської міської ради(Луганська область) відбулась конференція місцевої організації Партії регіонів, на якій було узгоджено кандидатом по виборчому округу № 114 Володимира Демішкана, керівника Укравтодора та батька Сергія Демішкана, котрий минулого року отримав умовне покарання за умисне вбивство. На цій же конференції було проведено інструктаж первинних партійних організацій щодо участі в виборах та видано партійні квитки новим членам.
Приміщення установ використовувались "регіоналами" безкоштовно, інші політичні партії, які звертались з проханням провести свої власні конференції на тих же умовах, отримували відмову. Так в Сімферополі партія "Союз", яка звернулась до місцевої ради з вимогою надати їй приміщення, в якому перед тим відбулась конференція Партії регіонів, отримала відмову.
Громадянський рух "Спільна Справа" звернувся до Генеральної прокуратури України з вимогою порушити за всіма фактами кримінальні справи за ст. 364 Кримінального кодексу України(Зловживання владою та службовим становищем).
На фото: Володимир Демішкан на партконференції в залі Біловодської міськради
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.