Черновецькому не дозволять піти з політики

19 липня 2012, 11:09
Власник сторінки
Член Бюджетного комитета
0
738

Останні заяви колишнього київського мера є недолугою спробою випередити рішення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України

Заява Черновецького про те, що, мовляв, Віталій Кличко “просив” у нього землю “десь...в зеленій зоні біля Броварів” - є нічим іншим, як наклепом. Саме Віталій Кличко та його фракція у Київській раді були єдиними, хто стійко та послідовно протистояв незаконному деребану столичної землі. Протистояв в буквальному сенсі цього слова, в умовах, коли "команда молодих професіоналів" грабувала киян, голосуючи за протиправні рішення при виключеному світлі. Протистояла в умовах, коли грабіжницькі голосування підтримувалися “бойовиками”, добре відомими своїми “розборками” у Верховній Раді.

Врешті, пан Черновецький припустився і фрейдістської обмовки, повідомивши, що земельні питання за часів його керування столицею України вирішувалися не в сесійній залі ради, а у його кабінеті.

Запевняю, пана Черновецького та його поплічників, що Тимчасова слідча комісія Верховної ради, яку я маю честь очолювати, ретельно дослідить всі факти порушення Конституції України, Земельного кодексу України, інших законів України та прийняття протиправних рішень Київською міською радою в період, коли її очолював Черновецький і направить всі матеріали до правоохоронних органів.

Єдине, з чим можу погодитися із Черновецьким, так це з тим, що йому дійсно: «ніхто не дасть піти з політики».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.