В Дніпрі за регіоналів агітують вчителі та державні службовці(+фото)

20 липня 2012, 11:27
Власник сторінки
громадянин
0
1528

Черговий факт використання адмінресурсу.

Активістами Дніпропетровської організації громадянського руху "Спільна Справа" в рамках незалежного моніторингу парламентських виборів виявлено чергові факти використання адміністративного ресурсу та непрямого підкупу виборців.
Так 14 липня в Марганці Дніпропетровської області при відкритті дитячого майданчика, збудованого за кошти місцевого бюджету, відбувалась агітація за Партію регіонів та народного депутата Олега Царьова. Зокрема на відкритті майданчика використовувалась символіка Партії регіонів, а присутніх  повідомляли, що дитячий майданчик побудовано коштом Царьова. До організації заходу залучались працівники місцевої державної адміністрації та вчителі міської загальноосвітньої школи №10. Всім присутнім також вручались кондитерські набори. Аналогічний випадок зафіксовано в той самий день в поселенні Городище, де окрім державних службовців були задіяні працівники місцевої школи №5.
Олег Царьов буде балотуватись до парламенту по виборчому округу № 41, до якого окрім Марганця також входять частина Заводського району міста Дніпродзержинська, Криничанський, Солонянський, Томаківський райони.
Громадянський рух "Спільна Справа" наголошує на тому, що такі дії мають кваліфікуватись як зловживання владою та службовим становищем, а за фактами мають бути порушені кримінальні справи за ст. 364 Кримінального кодексу.
На фото: народний депутат Олег Царьов на відкритті майданчика в Марганці

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.