Матвієнко на ВІнничині роздає виборцям аптечки(+фото)

27 липня 2012, 07:45
Власник сторінки
громадянин
0
1197

Передвиборча щедрість не має меж.

Активістами громадянського руху "Спільна Справа" у рамках незалежного моніторингу парламентських виборів виявлено факти непрямого підкупу виборців у Вінницькій області.
Так у місті Бершадь Вінницької області від імені народного депутата Анатолія Матвієнка(НУНС) виборцям безкоштовно роздаються медичні аптечки з набором медикаментів першої необхідності. В обмін виборці залишають свої особисті данні: ім'я, адресу проживання та номера телефонів. 
Анатолій Матвієнко планує балотуватись до Верховної Ради по виборчому округу №17, до якого окрім Бершадського також входять Гайсинський, Теплицький, Тростянецький райони та місто Ладижин.
Активістами руху й раніше фіксувались випадки підкупу на даному окрузі. Так до Великодня Анатолій Матвієнко дарував виборцям мобільні телефони.



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.