В Дніпрі "ахметівець" дарує бюджетні швидкі

09 серпня 2012, 16:57
Власник сторінки
громадянин
0
1343

Використання адмінресурсу вже зареєстрованим кандидатом

Активістами Дніпропетровського відділення Громадянського руху "Спільна Справа" в рамках незалежного моніторингу парламентських виборів виявлено чергові факти використання адміністративного ресурсу.
Так 9-го серпня в місті Павлоград Дніпропетровської області кандидат в народні депутати від Партії регіонів  Артур Мартовицький подарував Павлоградській станції швидкої допомоги чотири автомобілі "швидких" марки "Пежо". За інформацією власного джерела "Спільної Справи" в Дніпропетровській обласній раді насправді автомобілі були придбані за рахунок цільової субвенції з державного бюджету. 
На ключах від автомобілів були брелки з симоволікою Партії регіонів.
Громадянський рух "Спільна Справа" вбачає в цьому ознаки злочину передбаченого статтею 364 Кримінального кодексу України(Зловживання владою або служюовим становищем)
Артур Мартовицький висунутий Партією регіонів в кандидати по виборчому округу №36, до якого входять Павлоградський район Дніпропетровської області, міста Першотравенськ та Тернівка
До останнього часу Мартовицький працював генеральним директором ПАТ „ДТЕК Павлоградвугілля”, яке належить до групи СКМ Рината Ахметова.
На фото: Артур Мартовицький "дарує" швидкі
На фото: ключі до швидких з символікою Партії регіонів
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.