Суд відмовився знімати Партію регіонів з виборчих перегонів

12 серпня 2012, 06:52
Власник сторінки
громадянин
0
1385

Тепер слово за Вищим адміністративним судом України.

Київський апеляційний адміністративний суд відмовився брати до розгляду мій позов про скасування реєстрації виборчого списку Партії регіонів.

В своїй відмові суд ставить під сумнів порушення моїх виборчих прав незаконною реєстрацією списку “регіоналів” в ЦВК, а відтак не бачить підстав навіть розглядати позов. Не дивлячись на те, що в законі чітко зазначено, що виборці голосують за виборчі списки, затверджені партійними з’їздами, а не написані десь на підвіконні Адміністрації Президента – суд це до уваги не взяв.

Я планую оскаржити відмову до Вищого адміністративного суду України, адже така позиція ЦВК та суду, делегітимізує виборчий процес з самого початку.

Як повідомлялось раніше, причиною звернення з позовом про скасування виборчого списку Партії регіонів стала інформація “Української правди” про те, що до Центральної виборчої комісії Партія регіонів подала інший список, ніж той, що приймався з’їздом. Відповідно до положень Закону “Про вибори народних депутатів України”, наслідком такого порушення є відмова в реєстрації списку.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.