ООН може визнати режим Януковича расистським

18 серпня 2012, 19:27
Власник сторінки
громадянин
0
2916

Парад відмов іншим національним меншинам, окрім російської, на визнання їхніх мов регіональними, є нічим іншим як дискримінацією за етнічною ознакою

В Ізмаїлі болгарам відмовлено в визанні болгарської мови регіональною, досі не вирішено мовне питання в Криму, там на заваді прийняття російської регіональною стала неминуча необхідність визнавати регіональною й кримсько-татарську.
Чечетов чітко дав зрозуміти, що на застосування мовного закону можуть розраховувати тільки люди першого сорту - росіяни, всі решта мають сидіти тихо і не качати права. 
Парад відмов іншим національним меншинам, окрім російської, на визнання їхніх мов регіональними, є нічим іншим як дискримінацією за етнічною ознакою. 
Хочу наголосити, що ст. 161 Кримінального кодексу України передбачає за порушення рівноправності громадян залежно від їх національної належност покарання у вигляді позбавлення волі до 8 років. 
Окрім того, це пряме порушення Міжнародної конвенції про ліквідацію всіх форм расової дискримінації (ICERD), якою передбачено неприпустимість будь-якої сегрегації за етнічною ознакою. 
Громадянський рух "Спільна Справа" планує посприяти нацменшинам у зверненні до ООН для визнання режиму Януковича російським расистським режимом. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.