В центрі Києва Молоді регіони роздають шпроти(+відео)

19 серпня 2012, 11:03
Власник сторінки
громадянин
0
2405

А також інші солодощі.

Мобільною групою громадянського руху "Спільна Справа" зафіксовано роздачу безкоштовних продуктових наборів виборцям, яка здійснювалась молодіжним крилом Партії регіонів - ВГО "Союз молоді регіонів" в Києві.


О 13.00 за адресою місто Київ вул. Терещенківська, 13  активісти ВГО "Союз молоді регіонів" передали в ГО "Рада ветеранів міста-героя Києва" для подальшого поширення серед виборців близько 400 пакунків з продуктовими наборами, скатертинами, рушниками та різноманітними засобами гігієни.

Джерело "Спільної Справи" в ГО "Рада ветеранів міста-героя Києва"повідомило, що на зустрічі мав бути присутнім кандидат від Партії регіонів Максим Луцький, який балотується по Солом'янському району столиці (222-ий виборчий округ), проте, дізнавшись про присутність на зустрічі спостерігачів, залишився у власному автомобілі.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.