Знову Павлоград - і знову історичні паралелі...

22 серпня 2012, 12:31
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
1147

Після Донеччини мав летіти до Києва. Але, як кажуть в армії, не поспішай виконувати наказ - надійде інший, який його скасує:)

Після Донеччини мав летіти до Києва. Але, як кажуть в армії, не поспішай виконувати наказ - надійде інший, який його скасує:)

Штаб попросив затриматися на день у сусідній Дніпропетровській області. Тож у середу Марганець, Новопокровка - зустрічі з людьми, плюс ефіри в Дніпрі...

Дорога із Артемівська до Дніпропетровська пролягала через Павлоград. Навіяла спогади про президентську кампанію 2009 року: тоді ми із дружиною Юлею і двома доньками - Світланою і Анною, майже два тижні проживали в Павлограді, проводили зустрічі з людьми одразу в трьох областях...

Чому обрали Павлоград? Бо це місто мужніх людей, яке не підкорилося диктаторам - ні Сталіну, ні Гітлеру!

Коли Сталін почав нищити украінське селянство, люди тут із навколишніх сіл піднялися на збройне повстання, з вилами, рушницями, сокирами - і таки не допустили Голодомору.

А в роки війни Павлоград став єдиним крупним містом у Союзі, яке піднялося на збройне повстання проти фашистів і силами своїх мешканців звільнилося ще до приходу Радянської армії.

Мужність і протидія диктату сьогодні знову актуальні. Гляньте у календар: 28 жовтня - День звільнення України від окупантів!

Більше інформації на http://grytsenko.com.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.