Янукович вважає, що Україна розташована в Азії

25 серпня 2012, 14:33
Власник сторінки
громадянин
0
5048

На жаль, це не просто чергова географічна помилка Проффесора

Віктор Янукович на зустрічі з Владіміром Путіним заявив, що Україна хоче стати спостерігачем в Шанхайській організації співробітництва(ШОС). 
Прекрасно. 
В НАТО, куди входить 90% країн цивілізованого світу, ми не хочемо. Натомість ми прагнемо "укріплювати" довіру в військовій області в альянсі, до якого входять Китай, Росій, Узбекистан, Таджикистан та Киргизстан. Статус спостерігача, який так цікавить Віктора Януковича, в ШОС мають Афганістан, Індія, Іран, Пакистан та Монголія.
До речі, Білорусі, яка зверталась в 2009-му році з заявкою про вступ організацію, було відмовлено на підставі того, що Білорусь - не є азійською країною.
Очевидно, Україна на своєму шляху до "азійства", на думку Українбаши, зайшла далі, ніж Білорусь, і може розраховувати на приєдання до цього поважного товариства.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.