Чечетову допомагали агітувати голови держадміністрацій(+фото)

29 серпня 2012, 10:40
Власник сторінки
громадянин
0
941

Фотодокази.

Активістами Чернігівського відділення громадянського руху "Спільна Справа" в рамках незалежного моніторингу парламентських виборів зафіксовано факти використання адміністративного ресурсу та непрямого підкупу виборців.
Кандидат в депутати по списку Партії регіонів Михайло Чечетов, перебуваючи на Чернігівщині, спільно з представниками Чернігівської обласної та місцевих райдержадміністрації, вручав виборцям цінні подарунки, а також долучався до офіційних заходів місцевої влади, на яких здійснювалась агітація за Партію регіонів. Так Михайло Чечетов особисто вручав відзнаки багатодітним матерям, мультимедійні програвачі директорам шкіл та паспорти громадянина України, особам яким виповнилось 16 років, а також урочисто вводив в експлуатацію об'єкти місцевої інфраструктури.
До організації та проведення агітаційої поїздки були залучені голова Чернігівської облдержадміністрації Володимир Хоменко, заступники голови Станіслав Прокопенко, Олександр Шанойло та інші державні службовці.
Відповідно до ч. 21 ст. 74 Закону України "Про вибори народних депутатів України" забороняється долучати до агітації посадових та службових осіб органів державної влади чи інших державних органів, органів влади Автономної Республіки Крим, органів місцевого самоврядування.
Громадянський рух "Спільна Справа" звернувся до Генеральної прокуратури з вимогою порушити за зазначеними фактами кримінальну справу за ст. 364 Кримінального кодексу України(Зловживання владою або службовим становищем) та за ст. 157 Кримінального кодексу України(Перешкоджання реалізації виборчого права шляхом підкупу).
На фото: М. Чечетов та голова Чернігівської ОДА вручають подарунки педагога

На фото: Михайло Чечетов в приміщенні Чернігівської РДА вручає виборцям подарунки

На фото: Михайло Чечетов та перший заступник голови ОДА урочисто відкривають  ферму

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.