Печерський суд захистив Литвина – Литвин знову проштовхує корупційний закон

06 вересня 2012, 07:36
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
905

Історія злочину продовжується.

Її початок я виклав 17 травня у блозі під назвою «Литвин отримав наказ, чи гроші?» 

Йдеться про проштовхування спікером корупційного законопроекту 10034. Нагадаю його суть. 

Перше – списати заборгованість оборонних підприємств в розмірі 820 мільйонів гривень. Замість того, щоб знайти винних (бо борги самі не виникають, їх же хтось створив) і змусити повернути кошти державі – просто списати і все, нібито боргів і не було. А насправді, вкрасти по 75 гривень – у кожної української сім'ї!

Друге – набагато масштабніше. Надати особливі права концерну "Укроборонпром" (підконтрольному Януковичу через підпанків Саламатіна) по передачі в оренду і розпродажу оборонних підприємств. От тут уже йдеться про загрозу нанесення шкоди державі у мільярдних обсягах – нерухомість у центрі міст, дорога земля, тисячі гектарів,  море техніки і обладнання…

І при тому вони продовжують брехати людям, що в бюджеті немає коштів на коляску інваліду, на ліки тяжко хворій дитині, на прилади у шкільний фізкабінет, на спортивний майданчик для дітвори, на шкільний автобус, чи комп'ютери в сільську школу?

В травні я публічно попередив Литвина про його відповідальність перед Законом. Закликав зупинитися, не діяти всупереч інтересам держави, не допустити мільярдних збитків.

Литвин не почув.

Замість того, щоб захистити інтереси країни, Литвин пішов до Печерського суду захищати себе – свою честь, гідність і ділову репутацію. 

І їхній Печерський суд (найсправедливіший у світі) швиденько виніс вердикт – розмістити прямо тут, у блозі на УП:

Спростування

«Мною, Гриценком Анатолієм Степановичем у статті «Литвин отримав наказ, чи гроші?» в мережі Інтернет на сайті www.pravda.com.ua була розповсюджена недостовірна інформація щодо Голови Верховної Ради України Литвина Володимира Михайловича. Повідомляю, що інформація, яка міститься у названій статті і в частині посилання на неправомірні дії Голови Верховної Ради України Литвина Володимира Михайловича, не відповідає дійсності та визнана недостовірною рішенням суду, що набрало законної сили».

Ну, набрало сили… Ну, розмістив…

Ну - і?

Злочин проти країни зупинено? Ні.

Литвин отримав честь і гідність? Ні.

Припинив проштовхувати корупційний проект? Ні.

Навпаки – рішення Печерського суду надихнуло Литвина: тепер він проштовхує цю злочинну аферу ще з більшою активністю.

Докази? Будь-ласка.

1) Понеділок, 3 вересня, Погоджувальна рада не планує виносити на розгляд Ради проект 10034, у вересні місяці – точно. Маю документальне підтвердження.

2) Жоден із голів фракцій, так само й представники Уряду та Президента, у своїх виступах не згадують проект 10034 і не пропонують Литвину прискорити його розгляд. Зафіксовано на відеоплівку.  

3) Вівторок, 4 вересня, депутатам роздають проект порядку денного на вересень – і там цього проекту теж не було. Маю документальне підтвердження. Можете теж пересвідчитися на сайті Ради

«Недолго музыка играла»…

Несподівано для всіх, у тому числі нашого профільного (!) Комітету, Литвин включає цей корупційний проект до розгляду в залі на сьогодні, 6 вересня

У мене немає сумніву: більшість отримала команду з Банкової голосувати «за».

А Литвин? Проштовхувати мільярдну аферу з такою наполегливістю, заради кого і заради чого?

Як тоді, у травні, так само й зараз, у вересні, я знову шукаю відповідь на питання: Литвин отримав наказ, чи гроші?

---

P.S. До речі, якраз про гроші я й забув. Їхній суд вирішив – стягнути з мене на користь Литвина 214 гривень 60 копійок судових витрат.

Як бачимо, не надто дорого обійшовся спікеру Печерський суд, усім би так:)

Так от, пані та панове судді, не треба з мене нічого стягувати – я готовий підтримати збіднілого Литвина без жодного примусу. Нехай лише повідомить (бажано письмово) номер свого рахунку – у нашому банку, чи у їхньому офшорі, без різниці, за мною не забариться:)


Читайте більше на www.grytsenko.com.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.