Усі вони однакові? Неправда!

06 вересня 2012, 18:30
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
1624

Попри застереження і публічні скандали, більшість тупо проголосувала "за" корупційний законопроект 10034. Знали, що роблять. Знали, якими будуть втрати для країни. Знали, що порушують Закон...

Попри застереження і публічні скандали, більшість тупо проголосувала "за" корупційний законопроект 10034.

Знали, що роблять. Знали, якими будуть втрати для країни. Знали, що порушують Закон...

Країна має знати своїх "героїв" - їх виявилося 240. Мільярдну оборудку своїми голосами підтримали три фракції - регіонали, комуністи і литвинівці. Дві опозиційні фракції не дали жодного голосу.

А що Литвин? А як завжди. Коли голосується щось конфліктно-брудне, сам Литвин - не в залі, оборудку проводить у життя Мартинюк.

Перемогу святкує Саламатін.

Борги підконтрольних йому підприємств, станом на 1 вересня - спишуть. Народ (бюджет) втратить 820 мільйонів? Оборонно-промисловий комплекс можуть розпродати, знищити? А кого те цікавить...

Їх інше цікавить: щоб підприємства можна було прихопити чистими, без боргів. А те, що прихоплять, причому за закритими навіть від Уряду схемами, в тому не маю сумніву.

Закон 10034 відкриває шлюз для корупційного розпродажу і приватизації усього живого, що ще має цінність у вітчизняній оборонці. А це - мільярди!

Ми стримували тиск і не пропускали цей закон через Раду понад десять місяців, з 26 жовтня минулого року (перша спроба була під номером 9346).

Не стримали... Бо сьогодні вони мають більшість, не ми.

А яким буде завтра - від Вас залежить.

Навіть один цей приклад, а їх сотні, руйнує хибний стереотип, мовляв, "усі вони однакові", правда?


Більше інформації на www.grytsenko.com.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.