''Ніч виборів'' в Україні триває вже третю добу

30 жовтня 2012, 22:52
Власник сторінки
Політик
0
1382

Влада пішла ва-банк. Вони намагаються переглянути навіть вже зафіксовані протоколами дільничних та окружних виборчих комісій, результати.

В Україні розпочався другий етап фальсифікації результатів виборчої кампанії. Цього разу за безпосередньої участі губернаторів та керівників силових відомств, а також, із застосуванням підконтрольної судової системи. Влада пішла ва-банк. Вони намагаються переглянути навіть вже зафіксовані протоколами дільничних та окружних виборчих комісій, результати.

95 округ, м. Ірпінь, Київська область. 

За протоколами переміг наш кандидат Вячеслав Кутовий



Це знаменитий округ, на якому П. Мельник дуже хоче виграти. Є інформація про те, що кандидат О. Юраков, який був висунутий партією В. Кличка "УДАР", подав проти нашого кандидата 27 позовів. Ми усвідомлюємо, що це, скоріш за все, ініціатива персонально Юракова, але сподіваємось на те, що "УДАР" зробить все для того, щоб Юраков не підігравав Мельнику.

94 округ, м. Обухів, Київська область. 

За протоколами переміг наш кандидат Віктор Романюк



Об'єднана опозиція вела паралельний підрахунок голосів. За нашими даними, підкріпленими протоколами з мокрими печатками, кандидат від Об'єднаної опозиції Віктор Романюк перемагає кандидата від влади із відривом у майже 10 тисяч голосів. Є інформація про те, що по всіх дільницях, де він перемагає, його опонент Т. Засуха подала 17 позовів.

93 округ, м. Миронівка, Київська область. 

За протоколами переміг наш кандидат Уляна Мостіпан



При відсутності кворуму, окружна комісія почала перерахунок голосів і в середньому дописують 700-800 голосів по дільницях для ПР та її кандидата О. Онищенко.

90 округ, м. Біла Церква, Київська область. 

За протоколами переміг наш партнер від "Свободи" Олександр Марченко



Ситуація аналогічна: невідповідність даних, які введені до бази ЦВК, та протоколів з мокрими печатками і підписами.

99 округ, м. Кіровоград, Кіровоградська область. 

За протоколами переміг наш кандидат Андрій Табалов



Це знаменитий округ. Щойно надійшла інформація про те, що по всіх дільницях, де виграє наш кандидат, подано 32 позови.

132 округ, м. Первомайськ, Миколаївська область.

За протоколами переміг наш кандидат Аркадій Корнацький



Катастрофічна ситуація. За даними протоколів, які ми маємо та які звірені з протоколами наших партнерів по опозиції, за оригіналами протоколів, які підписані і скріплені печатками, наш кандидат перемагає з відривом у 1 647 голосів. На табло ЦВК з'явилась інформація про те, що він програє регіоналу В. Травянко в суммі 200 з ґаком голосів.

130 округ, м. Баштанка, Миколаївська область.

За протоколами переміг наш кандидат Ігор Бриченко



Аналогічна ситуація. За нашою інформацією, голова облдержадміністрації сьогодні мав нараду з головою суду, прокурором і начальником Служби безпеки. Предмет наради був наступний: будь-якою ціною скасувати результати по 130 і 132 округах.

Раніше на цьому окрузі ОВК встановила перемогу кандидата від "Батьківщини", що було зафіксовано на сайті ЦВК за результатами підрахунку 100% протоколів ДВК. Він перемагав регіонала на 1 648 голосів. Утім, згодом на сайті ЦВК інформація змінилася на користь кандидата від ПР. Після цього ОВК зібралася на засідання для складання підсумкового протоколу про результати голосування, в якому були просто вписані нові дані, й перемога була віддана кандидату від Партії регіонів. За цей протокол проголосуфвали всі члени ОВК, крім представників "Батьківщини".

211 округ, Голосіївський район, м. Київ. 

За протоколами переміг наш кандидат Сергій Терьохін



Ми вчора були на цьому окрузі. Була завершена робота, був завершений підрахунок голосів, Терьохін переміг. Нещодавно знов заблокували роботу комісії. Ми звертаємося до заступника голови комісії Гриценко від ПР. Стаття Кримінального кодексу передбачає до 6 років ув'язнення. Якщо він буде фальшувати протоколи, як він зараз це робить, якщо вони будуть псувати протоколи, розривати мішки і визнавати недійсними уже проголосовані і пораховані протоколи, – підуть до тюрми.

197 округ, м. Канів, Черкаська область.

За протоколами переміг наш кандидат Леонід Даценко



Це знаменитий округ, на якому балотується Б. Губський. Аналогічна історія. Мокрі протоколи не відповідають тим цифрам, які ОВК вносить на сайт ЦВК.

Влада фальсифікує протоколи на користь свого кандидата. Вже виявлено перші два протоколи, де результати сфальсифіковані на користь Губського сумарно на 800 голосів. Голова ОВК відмовляється вводити у комп'ютер дані відповідно до протоколів з мокрими печатками, які свідчать про перемогу опозиційного кандидата, а на сайті ЦВК вже почали з'являтися сфальсифіковані дані на користь Губського.

216 округ, м. Київ.

За протоколами переміг наш кандидат Ксенія Ляпіна



На окрузі членам ОВК платять по 10 тис. доларів за організацію фальсифікації на користь зятя Черновецького Олександра Супруненко. Діє за вказівкою влади: вони хочуть приймати рішення про перерахунок голосів тільки на основі суб'єктивного бажання, щоб на підставі цього перерахунку зробити фальсифікації.

217 округ, Оболонський район, м. Київ.

За протоколами переміг наш кандидат Олександр Бригінець



На окрузі впевнено перемагає Олександр Бригинець, який має перевагу на рівні 4 тис. голосів. Проте Партія регіонів відкликає членів ОВК на якісь наради і таким чином блокується підрахунок голосів.

Боротьба триває...

P.S. Згідно Статті 158 Кримінального кодексу України, неправомірне використання виборчих бюлетенів, підлог виборчих документів, неправильний підрахунок голосів чи неправильне оголошення результатів виборів карається позбавлення волі.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.